Helpt u mee

Helpt u onze vriend Michael?

Van een gezonde dertiger vol plannen naar een ernstig zieke man. Dat overkwam onze vriend Michael Walbeek uit Zaltbommel anderhalf jaar geleden. Zonder een rolstoelbus kan Michael niet naar het ziekenhuis voor zijn controles of er gewoon eens op uit met Marlijn en hun hond. Als vrienden willen wij hem heel graag helpen. Maar daar hebben we u hulp bij nodig ...

Ondanks een brand en veel zakelijke tegenslagen hielden Michael en Marlijn vertrouwen in de toekomst. Totdat anderhalf jaar geleden bij Michael de auto-immuunziekte Neuro Sarcoïdose werd gediagnostiseerd. Gevolg van deze ziekte is dat de organen in de loop van de tijd steeds minder gaan functioneren en dat uiteindelijk organen gaan uitvallen. Michael krijgt zijn voeding nu alle dagen via een sonde toegediend. Dat betekent dat hij nooit meer een kopje koffie zal drinken of een boterham kan eten ...

Image
Image

Met deze rolstoelauto kan Michael naar het ziekenhuis of even weg met Marlijn en de hond

Door zijn ziekte kan Michael ook niet meer lopen en is hij afhankelijk van een rolstoel. Op dit moment heeft de ziekte zich zelfs zo ver ontwikkeld, dat Michael niet meer vanuit zijn rolstoel kan overstappen in een auto.

Voor Michael is mobiliteit cruciaal. Meerdere malen per week moet hij naar het ziekenhuis voor controles. Daarnaast is het voor z’n mentale gezondheid belangrijk dat hij, wanneer hij zich goed voelt, met Marlijn de mogelijkheid heeft om er met hun hond op uit te gaan.

Michael heeft een rolstoelbus nodig, waar hij met zijn rolstoel in kan rijden.

Helaas ontbreken de financiën om zo’n grote investering te doen. Als vrienden van Michael hebben wij daarom een actie opgezet om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Maar liefst 20.000 euro is er nodig voor de aanschaf van een goede tweedehands rolstoelbus. Het is ons gelukt om een renteloze lening af te sluiten, zodat de auto op korte termijn kan worden aangeschaft. Want langer wachten is geen optie.

Vrienden en kennissen verbazen zich erover hoe, ondanks al deze tegenslagen, Michael en Marlijn blijven geloven in de toekomst. Ze blijven hoop houden en proberen zo goed en zo kwaad als het kan van iedere dag te genieten. Wij willen die hoop ondersteunen en zorgen dat Michael en Marlijn mobiel blijven.

Image

Daarom durven we u om een donatie te vragen, zodat het leven voor Michael wat gemakkelijker wordt. Helaas is er nog geen bankrekening. We ontvangen graag een reactie van u op doneer@stichtingmichael-bommelerwaard.nl en noteren dan uw donatie. U krijgt van ons vervolgens z.s.m. bericht zodat uw donatie gestort kan worden.

Er is al een prachtig startkapitaal van 5100 euro !! Helpt u mee ?!

100% gefinancierd
Hallo! We hebben reeds €21.000,00 opgehaald van de €20.000,00 die we proberen op te halen voor deze campagne!

Image
Deel hier